Костюми за балове

Спортно елегантни костюми за бал през 2020 – предимствата на това да изберем такъв костюм

Спортно елегантни костюми за бал през 2020Спортно елегантни костюми за бал през 2020Спортно елегантни костюми за бал през 2020Спортно елегантни костюми за бал през 2020Спортно елегантни костюми за бал през 2020Спортно елегантни костюми за бал през 2020Спортно елегантни костюми за бал през 2020

Спортно елегантни костюми за бал през 2020 – предимствата на това да изберем такъв костюм

Абитуриентският сезон 2020 бързо наближава. Ако ще присъствате на бала през предстоящата година, никога не е рано да започнете да мечтаете за перфектния мъжки костюм! Има много горещи тенденции за новия сезон през 2020 година, с които трябва да сте наясно, ако искате да изглеждате модерни за този специален повод.

Когато става въпрос за мъжка мода и мъжки дрехи, а в случая и за абитуриентски бал, всеки мъж трябва да има спортно-елегантен костюм в гардероба си, защото почти няма начин да не се наложи все някъде да го облече. Съвременните модни тенденции са такива, че все повече на сравнително официални събития се носят спортно-елегантни костюми и облекла. Често абитуриенти също предпочитат да носят спортно-елегантни костюми за бала си, тъй като могат да ги носят и след това, или пък просто им допадат повече. Спортно елегантни костюми най-често се носят на работа, на не строго официални делови срещи, конференции и други бизнес събития.

Спортно-елегантно се обличаме много по-често, отколкото строго официално. Това е така, защото официалните поводи са значително по-малко, а спортно-елегантните дрехи са по-удобни, по-лесно се поддържат дрехите от този тип, цените им са по-ниски в сравнение със строго официалните, и не на последно място – със спортно-елегантни дрехи се чувстваме по-комфортно. Освен това, спортно-елегантния стил е подходящ за почти всякакви поводи. Такива панталони и сака се съчетават много по-лесно в сравнение с официалните, а също така могат да се носят на всякакъв тип бижута и аксесоари.

През 2020 г. можете да очаквате да видите по-малко от традиционния черно-бял абитуриентски смокинг, който е стандартът от 1800-те. Днешните младежи търсят костюм, който могат да носят повече от веднъж и да изразяват собственото си чувство за стил и индивидуалност. Това може да се види във всичко – от смели шарки и цветове до облицовки на якета и детайли на ревера. 

Спортно елегантни костюми за бал през 2020

Защо спортно-елегантен мъжки костюм за бал? 

Никоя холивудска продукция и никой каскадьор или майстор на бойните изкуства не може без спортно-елегантни мъжки костюми. Както и никой активен бизнесмен. А в случая е препоръчителен и за абитуриентската ви вечер. Разтегливата материя, свободната кройка и лекият дизайн не Ви ограничават по никакъв начин и Вие свободно можете да бягате, да карате колело, да изкачвате стълби или да чакате с часове в конферентната зала, без да се притеснявате, че дрехата Ви ще се измачка. 

На външен вид спортно-елегантните костюми не се различават от официалните сака и панталони, но на допир са разтегливи и падат естествено по тялото. Дори да нямате перфектната фигура и да се затруднявате в намирането на костюм, тези модели ще паснат идеално на Вашия стил, тъй като няма да Ви се налага да променяте нищо в начина, по който се движите, а кройката няма да Ви пречи да мислите и дишате спокойно. 

Видове платове за спортно-елегантни мъжки костюми

Основно са два варианта – такива, които се разтягат на четирите страни, и такива, които се разтягат само на две страни. Първият тип са по-леки, дишащи и са предпочитани за лятото, а вторият тип са по-тежки платове и се носят зимата и есента. Всяка тъкан, независимо дали е памук, лен, вълна, може да бъде съчетана с определено количество еластан, за да се получи този „спортен“ ефект. Ето защо и разтегливите костюми на външен вид не се различават от официалните. 

Атрактивен или незабележим?

Най-търсените цветове сред този вид костюми са сиво и морско синьо. Сивото е студен, неутрален и балансиран цвят. В него няма емоция, свързва се с консерватизъм, формалност и вещина. Практичен цвят, вечен – тъмните тонове са подходящи за студените месеци, докато по-светлите – за лятото. Морското синьо се свързва както с океана, така и с небето. Асоциира се с отворено пространство, свобода, вдъхновение, въображение и чувствителност. Синьо носят хората, на които може да се има доверие, лоялните, мъдрите и уверените. Тъмносиньото се смята за елегантно, богато, интелигентно, още „кралско синьо“, докато светлосиньото означава доверие и честност. 

Съществуват модели спортно-елегантни костюми, които са изцяло в черно. Идеални са освен за абитуриентски балове и за сватба и други официални събития, на които трябва да присъствате с часове, но желаете да изглеждате перфектно през цялото време.

Днес можете да намерите не само сака и панталони, но и ризи, които се изработват от разтеглива материя. За да завършите стила си, можете да носите маратонки вместо кожени обувки и тънка грейка вместо елек. Спортно елегантните костюми се съчетават още със суитчър, тениска, шапка с козирка.

Фирмите, които ги произвеждат, и от които доставяме за Вас, съобразяват колекциите си с актуалните модни тенденции в съответните облекла, а цените, които предлагаме са много достъпни спрямо западните им еквиваленти. Качеството на платовете и на шиенето на нашите фирми е на доста високо ниво, а това е от съществено значение особено при мъжките облекла, тъй като мъжете нямат навика като цяло да купуват по много дрехи и често да ги сменят. Това не важи за всички мъже, разбира се, но в голяма степен е така, особено що се касае до костюмите и по-официалните дрехи. 

И за финал – позаинтересувайте се къде ще празнувате и дали ще трябва да пътувате дълго време, за да знаете дали ще се облечете предварително. Вижте какви костюми ще носят Вашите връстници в случай, че не искате да изпъквате твърде или обратното – да станете напълно незабележим. Ако имате дама, опитайте се а съчетаете костюма си с нейната рокля.