Може да се запознаете обстойно с Вашите потребителски права в Европа.

В срок до 14 дни след получаване на стоката (за замяна или връщане на костюм срока е 2 дни), клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид, напълно запазена опаковка (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерски такси за транспорт в двете посоки).
5. Доставки НЕ се извършват в неделя и официални празници.
6. Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост!!! Възстановяването на сумата става по банков път в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на върнатата пратка.
7. Всички продукти се изпращат с опция “ПРЕГЛЕД И ТЕСТ”.
8. Ако стоката е с фабричен дефект, тя се заменя БЕЗПЛАТНО от нас, само ако това е установено в присъствието на куриер или в офиса на куриера.
9. ВАЖНО: Ако клиентът е ползвал услугата “БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА”, при връщане на продукта за възстановяване на сума, тази сума за доставката се приспада от сумата за връщане.

Ако искате да върнете наш продукт, молим да изтеглете бланката, като натиснете бутона по-долу. Благодарим за разбирането!