Модни тенденции

Как да носите мъжки slim fit дънки?

Как да носите мъжки slim fit дънки?

Ние от екипа на Бутик Милано сме Ви приготвили няколко съвета за носене на слим фит/slim fit мъжки дънки. И така, какво е slim fit? Това е дънкова кройка, която плътно обгръща тялото…Тази кройка се стяга на нивото на бедрата чак до прасците, за да удължи краката. Слим дънките не трябва да се бъркат с тесните дънки, които ще придадат на краката ви малко по-различна форма.

Дънки, които отговарят на вашия тип тяло

Когато вземете предвид вашия тип тяло, ако имате атлетични бедрa, които заемат по-голямата част от пространството в дънките ви, за съжаление, тези дънки може да не са най-добрият избор за вас, освен ако не настоявате да ги носите!

„ Всеки може да носи слим фит дънки, опитайте“

 От друга страна, ако раменете ви не са твърде широки и имате хубави крака, които не са нито прекалено тънки, нито прекалено мускулести, вземете тези мъжки дънки! Слим фит мъжки дънки са склонни да се отпускат малко, когато се носят, така че помислете за избора на по-стегнати. (Или поне не избирайте един размер по-малък!)

Какъв цвят да изберем?

Като се има предвид цвета, класическият син деним е вечен избор! За малко по-изискан вид, черното или сивото е обичайният избор. За нещо по-остро, осмелете се да опитате по-различен цвят, има по нещо за всеки!

Какво да носите със слим фит дънки?

Всичко ще зависи от вида, който търсите!

Не носете колан със слим дънки!

Освен ако не търсите „рокерски“ вид и имате голяма катарама на колана. Ако можете да го направите правилно, тогава използвайте този уау ефект.

И накрая, избягвайте дънки, които са твърде дълги. Ако височината е проблем, винаги можете да навиете дънките си.   

Защо да изберете нашите модели мъжки дънки?

Ако това е Вашия стил на обличане, ние със сигурност ще Ви помогнем да си изберете правилния чифт слим дънки! Ние от Бутик Милано специално за Вас сме приготвили широка гамаот мъжки дънки, разнообразие от цветове, на достъпни цени!

За избора на правилнич чифт дънки може да разгледате тук.