Модни тенденции

Как да комбинирате цветовете на костюма и обувките си?

Съчетаването на костюма ви с обувки с грешен цвят може напълно да развали външния ви вид. В най-добрия случай ще изглеждате небрежно. В най-лошия случай ще изглеждате некомпетентни. И така, какви са правилните комбинации? В тази статия ще ви покажем как да съчетаете перфектно своите официални обувки и костюми.

Костюмите са страхотни със своята простота, а в опростената визия всеки детайл има значение. Тъй като костюмът обикновено е едноцветен, нюансът на вашите аксесоари има голяма разлика в цялостното впечатление, което правите. Затова ние от Бутик Милано сме насреща за всякакви въпроси относно нашите костюми и обувки.

 

ТЪМНОСИН КОСТЮМ

Тъмносиният костюм е ненадминат тук, тъй като е класически. Най-добрите обувки, които да носите с тъмносин костюм са черни, тъмно кафеви, светло кафеви, тъмносини и бордо. За елегантни поводи може да изберете тъмно кафеви нюанси обувка.За по-малко официални случаи, когато искате да се облечете в smart casual стил, изберете обувки в светъл, карамелен нюанс. Най-заниженият вариант, черното винаги ще изглежда остро с тъмносин костюм. Това винаги ще бъде най-простият избор, тъй като не е нужно да обмисляте различни нюанси.Ако кафявите обувки не са във ваш стил, изберете си класически черни обувки, които  са практични и идеално пасват за бизнес среща, театър, сватба и много други официални поводи. Тъмносиният костюм е единственият цвят, с който можете да съчетаете тъмносини обувки. Като цяло всичко изглежда в тон, а обувките в този цвят са елегантни и изпъкват, придавайки на външния вид оригинален характер. Най-малко очевидната, но изненадващо хармонична комбинация е тъмносиньо с бордо. Комплектът, състоящ се от тъмносин костюм и бордо обувки, ще ви допадне, ако обичате модата и харесвате привличащи вниманието елементи в тоалета си.

 

 

ЧЕРЕН КОСТЮМ

В някои случаи може да искате да създадете по-професионална визия, с която да се откроявате от ежедневието. В този случай изберете строго скроен черен костюм с един от следните цветове на обувките черно, тъмнокафяво или бордо. Изберете много тъмнокафяв нюанс, така че да имате някакъв контраст с вашия костюм, без да създавате сблъсък. Черен костюм с черни обувки ще изглежда безпроблемно елегантно. Добавете цветна риза или вратовръзка, за да не изглеждате твърде мрачно. Направете мощно изявление, докато все още изглеждате готови за бизнес с наситено червени или бордо обувки с черен костюм.

 

 

СИВ КОСТЮМ

Сивите костюми са по-малко официални от тъмносините, но са равни по отношение на гъвкавостта. Можете да ги съчетаете ефективно и с трите цвята на обувките: черно, кафяво и бордо.За средно сиви костюми – черното би било най-добрият избор за обувките ви, докато носите бяла риза с вратовръзка. Кафявите и бургундските обувки го превръщат в ежедневна/социална визия. И тогава имаме светлосиви костюми, които работят наистина добре за пролетно/лятно облекло. Колкото по-светъл е нюансът, толкова по-лесно е да приложите шарки в костюма – тъй като те са по-видими. Когато комбинирате сив костюм с кафяви обувки, изберете подобни дълбочини на цветовете. Например, тъмносив костюм се съчетава добре с тъмнокафяви обувки.

 

 

БЕЖОВ КОСТЮМ 

Ще бъдете изумени колко лесно е за всеки човек да се облече по този начин. Просто бежов костюм, съчетан с черна риза. Нека вашият опит в облеклото наистина заблести, като завършите тоалета си с кафяви кожени или велурени мокасини. Този цвят е сравнително популярен през летния сезон. Кафявите обувки са страхотна комбинация, с която ще изпъкнете за Вашия повод. Тази комбинация е силно предпочитана и за нашите млади абитуриенти, които ще бъдат елегатни за своята специална вечер.

 

 

 

 

 

БОРДО КОСТЮМ Ако искате да бъдете по-различни и обичате да привличате внимание, този цвят костюм е точно за Вас. Определено цветът бордо през 2021г. се превърна в тотален хит по време на абитуриентските балове и сватби. Прогнозите ни за тази година са, че бордотото ще си остане номер 1 в продажбите. Този цвят перфектно се комбинира с тъмносиня обувка и мокасина. Ако искате да изглеждате по-официално може да комбинирате с черна лачена обувка.Комбинирането на бордо костюм и бяла риза е безопасен начин да внесете стил. Изберете кафяви кожени мокасини, за да внесете нотка на стилна небрежност във визията си.

 

Разгледайте нашите предложения за мъжки костюми тук.